Sådan bruges elektrisk dampstrygejern

2022-03-07

1. Det første trin i den håndholdtestrygejerner at give vandtanken vand, og lukke dampknappen over vandtanken for vand.

2, derefterstrygejerner drevet. Det skal tages for at være opmærksom på vandet. Når vandet er færdigt, sluk for vanddækslet og tør vandet af på maskinens overflade. Indsæt derefter strømforsyningen.


3, dette er det mest kritiske trin temperatur, med uret for at mush op finalen knappen til det passende gear, forskellige gear temperaturer, skal vi vælge den passende temperatur i henhold til forskellige stoffer.

4, opvarm derefter vandet, efter at arbejdsindikatoren er tændt, efter opvarmning til arbejdsindikatoren har temperaturen nået den indstillede temperatur. Skub dampknappen fremad for at nulstille dampknappen. Fra bundpladens lille hul kan den stryges, og dampknappen kan slukkes, når dampen skal til for at lukke dampfunktionen.

Når suppen er overstået, er det nødvendigt at huske, at alt det resterende vand er helt opbrugt, og så justeres temperaturknappen til en high-end power-on opvarmning. Når den indre fugt er fordampet, skal du slukke for strømforsyningen og derefter justere temperaturknappen til det laveste gear. Det er godt placeret på et tørt sted.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy