Luftfryser stegt T-bone svinekoteletter, enkle trin, ekstremt lækkert super måltid!

2020-11-17

Hej, alle, der kan lide lækker mad! I kender alle luftfritøren, hvor der er et varmt hoved oven på frituregryden, der roterer for at opvarme maden. I dag skal jeg lære dig at stege t-bone svinekoteletter i en luftfryser. Det er let, det er super lækkert!



Forbered først 2 stykker t-bone svinekoteletter, brug først en kniv til at fastgøre svinekoteletterne i frynserne, hvis svinekød er for stort, kan det være en to, genoptage kødhammer svinekoteletter på begge sider med et stik på den modsatte side af nålen svinekød, afgrænse sværdet i periferien af ​​en svinekotelette ned, dette trin er at forhindre udbulende svinekoteletter, når de opvarmes, især når du bruger stegepanden, dette trin er især vigtigt. Tilsæt en teskefuld salt og en halv teskefuld paprikapulver i en skål. Gnid svinekoteletterne jævnt.



Efter æltning jævnt, tilsæt 2 spsk vegetabilsk olie og fortsæt med at ælte jævnt. Efter æltning skal du lægge den i en opbevaringsboks og sætte den i køleskabet i en nat. Lad stå i 30 minutter inden madlavning, hvis du har travlt. Anbring et dampstativ i en luftfryser, så koteletterne ikke rører bunden. Læg stativet på stativet, og belæg det. Indstil den til 400 grader i 20 minutter. Efter 20 minutter skal du tage beholderen ud for at se, om svinekoteletterne er færdige. Hvis svinekoteletterne allerede er omkring 70 til 80 procent modne, skal du vende om og fortsætte med at bage. Pensl svinekoteletterne med et andet lag vegetabilsk olie, og indstil den samme temperatur.



Men hver luftfryser er forskellig, rummet er forskelligt, så temperaturen er forskellig, og tykkelsen af ​​hvert stykke kød er forskellig, så indstillingstiden er individuel. Fortsæt stegning, indtil kødet er kogt, så længe det ikke er. Her er en lækker stege T-bone svinekoteletter med luftfryser! Gutter, lærte du?



Her er de tricks, du kan lave! Først og fremmest har t-bone svinekoteletter mere fascia, som er blødere end dem uden knogler, hvilket gør dem til at smage mere forfriskende. Efter offentlig orden er det ord, der ikke har smagsalt i hjemmet, kan tilføje lys til pumpen, fem sødt pulver, vanilje er krydret og så videre, ifølge den enkelte være glad for og beslutte. Endelig skal svinekoteletterne koges, ovenstående tid er kun til reference.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy